MolbergDesign, danish handcrafted wood, rå træ

Filosofien

Molberg er en ung dansk virksomhed, der er dedikeret til at fremstille naturdesignet unikt og råt håndlavet inventar af træ inspireret af naturen og dens bioniske design - ingen menneskelige ”designere” kun hårdtarbejdende hænder med en kreativ sjæl. 

 

Det hele begyndte med en undren - en undren over hvorfor vi ikke i højere grad udnytter naturens egen smukke og unikke konturer. Det, vi hos Molberg kalder naturens bioniske design, hvor naturen selv har skabt produkterne og vi blot tilpasser og formidler. 

 

Hænderne

Alle produkterne har været igennem samme proces men ikke to produkter er ens. Hver produkt har sin egen personlighed og rummer en god idé, en æstetisk elegance i en kombination med naturens eget rå twist. 

 

 

Jonas Molberg og hans far har før produktets tilbliven, udset sig de forskellige muligheder og har gennem træets unikke facon og kompleksitet formet produktet i tråd med naturens egne former og finurligheder. Det hele startede i familiens baghave hvor disse særlige produkter blandt andet blevet til ved hjælp af diverse special værktøjer og god gammeldags håndkraft. 

Molberg Design

I dag er Molberg produkterne også skabt af andre træspecialister, der rummer årtiers erfaring inden for håndtering og bearbejdelse af træprodukter. Disse specialister er drevet af en passion for træets helt særlige udtryk og indgår som en del af Molberg som professionelle sparringspartner og leverandører. 

Naturen står for designet

- vi står for de hårdtarbejdende hænder.